divendres, 9 de març del 2018

ELS DRACS

Les tardes de dilluns a dijous fem ambients; podem escollir lliurament si preferim anar al mercat, a la caseta, a teatre i disfresses, a construccions o al pati. Ja hem aprés bé la consigna de no repetir ambient dues tardes seguides. Als ambients, Dracs, Estrelles, Papallones i Jaguars ens trobem per a descobrir, jugar, inventar i col.laborar plegats.

Als Dracs ens encanta anar al Caixafòrum a veure espectacles i a fer activitats. Aquest trimestre a l'auditori hem vist "Acaba´t la sopa": teatre, música i dansa en directe i molt de misteri a la cuina d'una nena a qui no li agrada gens la sopa. A tots els Dracs ens ha agradat molt la màgia del teatre i hem estat un públic fantàstic, molt atent i entusiasta, asseguts a la primera filera perquè érem els més petitets.

També hem participat en la descoberta del mural "Splat" de Sol Lewitt molt motivats per convertir-nos en pinzells que ballen seguint les línies dels colors del mural. Felicitats, Dracs!!! realment gaudiu de les sortides.

Com que ens portem com a nens grans i aprenem molt i ens divertim a l'escola, la Vella Quaresma ens regala confeti, pintures de molts colors per pintar com els pintors, cinema a l'escola... Realment ens crida molt l'atenció aquesta velleta de set cames, una per a cada setmana fins que arribi la primavera i les vacances de Pasqua.

El racó fosc és misteriós i podem fer experiments amb la llum del projector i moltes coses de formes diverses i colors que es projecten a la pantalla.

ELS DRACS 

SOL LEWITT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada